axhippo equiteacher draadloos hippisch instructiesysteem

Waarom een hippische instructieset van equiteacher ?

Waarom een hippische instructieset van equiteacher ?
equiteacher is een draadloos instructiesysteem met een zender en een ontvanger met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat er  een directe weergave van je instructeur is zonder ruis, storing of vertraging (er is geen signaal transductie).
equiteacher  is geen portofoon of walkietalkie, waarbij telkens de zend knop moet worden ingedrukt of wanneer ze een zgn. VOX instelling (automatische zend knop) hebben, het eerste gedeelte van de spraak weg valt waardoor de instructie “hakkelig” en onduidelijk over kan komen (zeker als er telkens korte instructie- zinnen worden gegeven) bijvoorbeeld : “Meer binnenbeen!” wordt dan "....binnenbeen”.
Bij equiteacher is bewust gekozen voor een één-wegsysteem, er is dan continue een open verbinding waardoor er geen vertraging is in de spraak of stukjes woord weg vallen. Bovendien is de zend- en ontvangst kwaliteit van studiokwaliteit! zo helder en duidelijk, het lijkt alsof je instructeur achterop je paard "meerijdt". Rijden met equiteacher geeft intensievere instructie tijdens je lessen en biedt discretie bij het losrijden voor je wedstrijd.
equiteacher heeft een mono oortje zodat de ruiter ook nog geluid met het andere oor kan waarnemen en daardoor niet geheel wordt afgesloten van de buitenwereld, stereo oortjes of headset worden daarom door velen als onprettig ervaren.
Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de flexibele antenne is equiteacher voor de hippische sport een zeer gebruiksvriendelijk systeem welke je tijdens het rijden niet voelt zitten. Eenmaal met een equiteacher gereden en je wilt nooit meer zonder!

meer informatie 

www.axhippo.nl www.oortjepaardrijden.nl  www.axhippo.nl  www.axhippo.be  www.axhippo.com  www.equiteacher.nl www.equiteacher.be  www.equitrainer.be www.equitrainer.nl  
www.hippischeinstructiesysteem.nl www.equiteacher.com

!